Over Mij

Mijn naam is Elsbeth Veerhoek- de Vrij, eigenaar van Relax & Relief Sport- en Wellness Massage. Vanuit persoonlijke interesse ben ik in september 2013 gestart met de cursus sport- en wellnessmassage van NGS, via Fysicas in Zoetermeer. 

Massage, lichamelijke verzorging en fysieke aandacht zijn thema's die ik persoonlijk altijd belangrijk heb gevonden. Tot nu toe heb ik mijn carrière ontwikkeld in de sectoren zorg en welzijn en ben ik interim manager. Een functie waar veel denkwerk voor nodig is. Toch merk ik dat ik ook graag met mijn handen werk. 

Denken en doen horen bij mij. De zoektocht om meer te doen heeft mij gebracht bij de cursus sport- en wellnessmassage.

Het doel van Relax & Relief
Het doel van Relax & Relief Sport- en Wellness Massage is dienstverlening op het gebied van ontspanning, maar ook verlichting. Ontspanning gericht op een soepeler lijf of gewoon even 'relaxen'. Verlichting gericht op stressgerelateerde spierspanning, nek-en schouderklachten, vermindering van hoofdpijn, kleine blessurebehandelingen en sportverzorging.                

Relax & Relief Sport- en Wellnessmassage is op meerdere locaties actief. Hierdoor kan de omgeving aangepast worden aan de wens van de klant. Een korte sportmassage kan prima in bedrijfsverzamelgebouw Area071, Sisalbaan 13 te Leiderdorp.

Slide Slide