Over Mij

Mijn naam is Elsbeth Veerhoek- de Vrij, eigenaar van Relax & Relief Massage. Vanuit persoonlijke interesse ben ik in september 2013 gestart met de cursus Sportmassage van NGS, via Fysicas in Zoetermeer. In juli 2020 heb ik mijn diploma Massagetherapie ontvangen bij opleidingsinstituut Myos in Utrecht.

Massage, lichamelijke verzorging en fysieke aandacht zijn thema's die ik persoonlijk altijd belangrijk heb gevonden. Tot dan toe heb ik mijn carrière ontwikkeld als ik interim manager. Een functie waar veel denkwerk voor nodig is. Toch merk ik dat ik ook graag met mijn handen werk. Denken en doen horen bij mij. De zoektocht om meer te doen heeft mij gebracht bij de cursus sportmassage en in een later stadium massagetherapie.

Het doel van Relax & Relief
Het doel van Relax & Relief Massage is dienstverlening op het gebied van sportmassage en massagetherapie ter ontspanning, maar vooral ook verlichting. Ontspanning gericht op een soepeler lijf of gewoon even 'relaxen'. Verlichting gericht op stress gerelateerde spierspanning, nek-en schouderklachten, vermindering van hoofdpijn, kleine blessurebehandelingen en sportverzorging. Maar ook bindweefselklachten en triggerpoints kunnen verholpen worden.                 

Relax & Relief Sportmassage en Massgetherapie is actief in bedrijfsverzamelgebouw Area071, Sisalbaan 13 te Leiderdorp.

Slide
Slide